Vélemények a könyvről:

Mindenek előtt szeretnék gratulálni az előző részhez, nagyon tetszett,így nagyon várom a következőt.

Ezúton szeretnék gratulálni a Királyok Királya című regényéhez. Lebilincselő olvasmány, élvezet volt olvasni minden sorát. Remélem, hamarosan eljön az idő, mikor nem spirók regénye, hanem Géczy regénye lesz kötelező olvasmány ebben a Hazában

A Királyok Királya című regénye igazán nagy élményt nyújtott! Gratulálok hozzá és egyben köszönöm!
Nagy örömömre szolgál, hogy itt a folytatás, mert nagyon sajnáltam amikor véget ért a regény, olyan jó volt időzni " abban a világban". Örömmel rendelem meg az Árpád vezér című könyvét egy példányban.

Kérem itt engedje meg hogy gratuláljak önnek előző művéhez a Királyok királyához.

TÖKÉLETES. Kötelező olvasmánnyá kellene tenni.

Köszönöm azt a rengeteg jó érzést és boldogságot amit a könyvén keresztül kaptam.

A JÓ ISTEN mosolya kisérje útját. Köszönöm köszönöm szépen.

 

Először is gratulálni szeretnék a Királyok Királya c. könyvéhez, nagyon tetszett !

Nagyon valósághűen adja vissza a történetet az olvasója számára, 'szinte' áttéltem az eseményeket, nehéz volt lerakni amikor az embernek dolga akadt olvasás közben. :)

 

Köszönöm a megkeresést és a könyvet amivel kitölti az űrt a magyar történelmi regények polcán.

A Királyok Királya nagyon tetszett.Inkább ezt tenném kötelezővé gyermekeink számára az iskolákban mint a dekameront ami szerintem szégyen a magyar irodalomra és oktatásra nézve.

Sajnos nem magyar emberek szervezik,szekesztik a mai oktatás anyagokat.Remélem,(tudom,hiszem)hogy eljön az az idő amikor ez nem így lesz és minden a helyére kerül.

Ez úton mondok köszönetet Önnek és rendelem meg új könyvét.

A dedikálást tisztelettel megköszönném.

További sikeres munkát és még sok ilyen regényt kívánok Önnek.

 

Egyúttal gratulálni is szeretnék. Időszerű művek, amik nem pusztán a száraz adatokat mutatják meg, hanem akár nagyobb gyerekeknek is olvasható formában regényszerűen, könnyen olvashatóan foglalja össze két olyan időszak magyar vonatkozású eseményeit, amit - nekünk fájóan - csak "sötét középkornak" szoktak kényelmesen titulálni, nehogy szembe kelljen néznünk a múltunkkal.

 

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak Királyok Királya című regényéhez, mely igazi hiánypótló mű. Sokszor okoz gondot számomra megfelelő irodalmi alkotás beszerzése, mely bátran adható gyermekeink kezébe és segít magyarságtudatunk megőrzésében, építésében.

 

Mivel az előző Ön által írott könyv életem talán legizgalmasabb regénye lett, így természetesen igény tartanék a most megjelenő könyvére is.

***

Kedves Géczy János!

 

Megkaptam a könyveket, köszönöm. Egyúttal lenne egy személyes kérdésem is, ha nem zavarom vele nagyon.

Mint azt már írtam, véleményem szerint óriási hiányt pótol a könyve. Gyerekkoromban mit nem adtam volna érte, ha őseinkről ilyen formában is olvashatok. Ezen emlékek, és több más hatására barátainkkal úgy döntöttünk, hogy alsó tagozatos gyerekeknek iskolai olvasókönyvet készítünk a saját igaz történelmünket véve forrásul: a szkítáktól egészen az Árpád-korig, és talán később még tovább is.

 

Egy olyan gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy megkérdezem, mi lenne a feltétele annak, hogy az olvasókönyvekben az Ön könyveit is forrásul vennénk. Minden megoldás érdekel, minden munkát el tudunk végezni a szerkesztéstől a kiadáson keresztül a terjesztésig. 

 

Úgy tartom illőnek, hogy mielőtt ilyenbe belevágnánk, ha felhasználjuk a könyveket forrásul, az Ön véleményét is megkérdezzük. Természetesen ha bármilyen általam nem ismert okból kifolyólag ez nem lehetséges, azt sem veszem zokon, sőt, tudomásul veszem, és elállok az ötlettől, nem is kell megindokolnia.

 

Örömmel rendelem meg Árpád vezér című regényét, mivel az előző is fantasztikusan jó volt.
Kívánok jó egészséget,sok-sok erőt az újabb folytatáshoz,
Árpád vezér könyvének megismeréséhez pedig minél több-őseink
valódi életét,büszkeséggel olvasni vágyót.

***

Kedves János!

 - A Teremtő mindnyájunk kezébe ad egy kicsiny lámpást, hogy azzal világoljunk tévelygő önmagunknak. Nekem a "közszereplőséget", Önnek a regénye megírását. Ahogy Ön is szívesen veszi az én "közbeszélésemet", én is szívesen veszem, ha megküldi a művet.

- Ezúton is szeretném megköszönni a regényének elküldését. Nagy gyönyörűséggel olvasta az egész családom, így én magam is.

Szeretettel Bogár László

***

Kedves Géczy János Úr!

Szeretném köszönetemet kifejezni Önnek, a meleg, baráti hangú ajánlással ellátott könyvéért. A lehető leghamarabb sort kerítek az elolvasására, hiszen a könyv végén található összefoglaló, és az Ön kedves ajánlása is erre buzdít. Köszönöm, hogy gondolt ránk, és ajánlom tiszta szívből, szeretettel, hogy valóban legyen kívánalma szerint, s a regény váljék a lélek Béres Cseppjévé. Bizony ránk férne!

Tisztelettel Köszöntöm: Béres Klára

***

Fórumokon olvastuk:

Megtisztelő és megható az a mód, ahogy a könyvemről írtok. Amikor elkedvetlenedek, vagy elbizonytalanodok, akkor elolvasom őket, és erőt merítek belőlük. Köszönöm: Géczy János


Kedves Ti! Sokat járok erre az oldalra, mindig megdobogtatja a szívem, ha a történelmünk valamely részéről olvashatok. Ezért szeretnék ajánlani nektek egy nemrég megjelent könyvet. Néhány napja olvastam el, még mindig a hatása alatt állok! Géczy János: A királyok királya (a címe) Atilláról szól, benne van a múltunk, történelmünk. Ha jellemeznem kellene ezt a regényt? ? Páratlan, szenzációs, lehengerlő, megindító, lendületes, tökéletes, utánozhatatlan, hiánypótló... Ilyesmi jelzőkkel illetném. Tiszta szívvel ajánlom mindnyájatoknak!


Szép napot! Ajánlanék nektek egy könyvet! Géczy János : A királyok királya Atilla Nagykirályról szól, most olvastam, és őrült mód tetszik! Sőt, szenzációs, lebilincselő, igazi remekmű! Hetente van, hogy két könyvet is elolvasok, de ennek nincs párja.

 

honfoglalo.hu, Orosz Ancika:

Már írtam nektek többször is, de engedjétek meg, hogy újra ajánljak egy könyvet. Nagyon sokat olvasok, főleg történelmi regényeket, de az utolsónak nincs párja!!
Géczy János : A Királyok Királya. Egyszerűen nem tudok erről a könyvről könnyek nélkül írni. Bár kritikai érzékem igen fejlett, ez a mű páratlan! Magyar őseink rég feledett korszakáról szól, Atilla nagykirályunk korába vezet vissza minket. Másfél nap alatt olvastam ki, sajnáltam az elfecsérelt időt, amit a kötet nélkül töltöttem. Teljesen a történelmünkön alapul, mellőz mindenfajta találgatást, oly zseniálisan ötvözi a tények közlését a kalandregények sodró lendületével, hogy csak ámulok-bámulok! Ha jellemeznem kellene: zseniális, hiánypótló, páratlan, tökéletes, szívhez szóló gyönygyszemként jellemezném!! Olyan érzelmeket éltem át miközben olvastam, hogy magam is meglepődtem a reakcióimon. Örültem, izgultam, büszke voltam, szerelembe estem, harcosnak éreztem magam, anyaként aggódtam, feleségként gondoskodtam szeretteimről, szurkoltam a csatatéren, megsirattam a halottaimat, temettem, gyászoltam, majd újra és újra megerősödtem, harcoltam tovább, hittem, bíztam, imádkoztam, sírtam, nevettem, bujdokoltam, felkaroltam az elesettet, aztán magam is elestem, és a földön fekve csak vártam-várom a szebb jövőt.
Hát valami csodálatos élmény volt, még mindig a hatása alatt állok! Már lassan rongyos lesz a
könyv, de még mindig tartogat meglepetéseket, mindig újabb és újabb tényekre csodálkozom rá.
Hihetetlen hogy múltunkról ilyen keveset tudtam/tudunk, a tényeket elferdítve, megmásítva, meghamisítva vagy kozmetikázva ismerjük. Igazán tiszta szívvel ajánlom mindenkinek!
Akinek még valamit jelent a magyarságunk azért, akinek pedig megkopott a hazafisága, annak annál inkább! Bízom a regény folytatásában, mert üvölteni tudnám az utolsó oldalnál : még!!mééég!!! méééééééééég!!!! MÉÉÉÉÉÉÉGGGGGG!!!!

Vigyázzatok magatokra!!